avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament cumparat la licitatie (plata restanta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament cumparat la licitatie (plata restanta intretinere)

am cumparat un apartament de la o firma apartamentul fiind cumparat de firma respectiva de la fisc fiind scos la licitatie de catre fisc ca urmare a neplati de catre vechi proprietari.noi acum am mers la asociatie si n-i s-a spus ca este restanta de o anumita suma,intrebarea este daca noi suntem obligati sa platim pentri ca vechi proprietari au spus ca nu trebuie ca asociatia trebuia sa-si scoata bani de la fisc si noi nu trebuie sa platim, asa este sau trebuie sa platim?
Cel mai recent răspuns: c23mina , utilizator 14:41, 6 Martie 2014
pai , vechii propietari , de ce au pierdut apartamentul ?
sau...pentru care neplati a fost scos la licitatie apartamentul ?
vechii proprietari aveau credit si era girat apartamentul si nu au putut plati si iau executat silit si firma de unde am cumparat a zis ca asociatia trebuia sa depuna acte la fisc si de la fisc trebuia sa recupereze bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere Sharpshooter Sharpshooter Am cumparat la licitatie de la un executor un apartament , care avea datorii la intretinere . Adminstratorul (asociatia de proprietari) nu vrea in ruptul ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie fara consultarea asociatiei de propietari cgugoasa cgugoasa Sunt presedintele unei asoc. de propietari: Propietarul unui apartament a disparut din locuinta de 2 ani, vecinii spun ca ar fi plecat cu familia in Italia; ... (vezi toată discuția)