avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recensamant - am fost declarata de mama mea, fara CNP
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recensamant - am fost declarata de mama mea, fara CNP

Buna ziua,
Nu am fost acasa la recensamant, am fost la munca, si oricum recenzorul a venit in alta zi decat cele precizate pe afisele din bloc. Am fost declarata de mama mea, caruia nu i s-a cerut decat buletinul ei, nimic pentru mine. Ce sa fac acum? Am inteles ca se dau amenzi pentru cei ce nu si-au declarat CNP-ul. Desi eu nu consider ca e vina mea, ci a incompetentei recenzorului. Doar puteam fi sunata pt CNP, daca era obligatoriu.
Sa sun eu pe undeva? Ce sa fac?
Multumesc.
perioada de recenzare este intre 20 si 31 octombrie. Cenzorul poate veni in oricare din aceste zile. Programarea si-o face singur si nu poate fi in doua locuri in acelas timp...Da, sunati la primaria de sector si intrebati numele si nr.telefon al cenzorului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. referitor la amenzile privind recesamantul sau neparticiparea ... stealthO3 stealthO3 Buna. Referitor la amenzile privind recesamantul sau neparticiparea la recesamant, vreau sa va intreb, daca m-am trezit cu un bilet in usa si pe bilet scrie ca ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Concluziile recensamantului 2011-fals in declaratii,ironie,pesimism,isterie si agonia dureroasa a supravietuirii rodica_post rodica_post In perioada 20-31 octombrie 2011,au fost in teren recenzorii cu atributii de colectare date de la populatie conform formularelor P,LC,G si M,PPI,TP-dupa ... (vezi toată discuția)