avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calificare loc munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calificare loc munca.

va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care ii pot urma ptr a califica la locul de munca cateva persoane!!!acestia sunt necalificati si vreu sa ii calific ca lacatusi.
multumesc
Cel mai recent răspuns: acidor , utilizator 11:08, 27 Octombrie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cf art.7 alin. (2) din Ordonanta Guvernului nr.129/2000 privind formarea profesionala a adultilor, formele de realizare a formarii profesionale a adultilor sunt:
a) cursuri organizate de furnizorii de formare profesionala;
b) cursuri organizate de angajatori in cadrul unitatilor proprii;
c) stagii de practica si specializare in unitati din tara sau din strainatate;
d) alte forme de pregatire profesionala prevazute de lege.

La art. 18 alin (3) si (4) din acelasi act normativ se prevede ca angajatorii pot organiza programe de formare profesionala pentru salariatii proprii, in baza carora elibereaza certificate de absolvire recunoscute numai in cadrul unitatilor respective. Certificatele au recunoastere nationala numai daca angajatorii sunt autorizati ca furnizori de formare profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala interna luminita29 luminita29 Buna ziua, Voi angaja un muncitor necalificat pe functia de manipulant marfuri. Ii voi face un contract de adaptare profesionala sau de calificare ... (vezi toată discuția)
Incadrare mecanic utilaje Corina Dina Corina Dina Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea situatie : O persoana este angajata intr-o fabrica ( domeniu - constructii , prefabricate beton , mai ... (vezi toată discuția)
Cursuri interne de calificare profesionala S_GABYTA_80 S_GABYTA_80 In cadrul societatii se organizeaza cursuri interne de calificare profesionala(sunt prezentate de catre un formator intern numit de angajator),mentionez ca ... (vezi toată discuția)