avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit restant
Discuție deschisă în Executare silită

credit restant

Pe vremea cand aveam serviciu am facut un card de salarii la o banca , am scos 6000 ron de pe card si am platit doar dobanda la acesti banii, am iesit la pensie si nu am putut sa mai platesc, de 2 ani nu am mai dat dobanda si nici banii nu i-am pus, acum banca mi-a trimis acasa sa achit aprox 10000ron nu am acesti banii, cum sa procedez sa achit daca nu am banii, as face un efort si as da o suma lunara, am mai avut un credit de nevoi personale la aceasta banca si mi l-a vandut la o banca recuperatoare, pana in prezent am reusit sa achit lunar la aceasta banca, ce sa fac acum in acest caz, nu vreau sa las asa pentru ca se vor strange mai multi banii. Va multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
SANDATENESCU, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:06, 29 Octombrie 2011
Singura dvs. sansa este sa ajungeti la o intelegere cu banca.
Verificati si daca v-au fost calculate corect dobanzile/penalitatile. Veti gasi modalitatea de clacul in contractul incheiat cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat din banii parintilor.... eukyra eukyra Buna ziua, parintii mei au cumparat un apartament pe numele meu.In contractul de vanzare -cumparare,nu s-a specificat cine a platit acel apartament,adica ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Credit la banca silvia77 silvia77 Buna ziua. Am un card de credit si o poprire pe salariu de la un alt credit. La o anumita data banca a fost instiintata de poprirea mea. La aprox doua ... (vezi toată discuția)