buna ziua! am o intrebare cu privire la trecerea sporurilor in programul revisal. la societatea la care lucrez statele se fac cu o luna in urma, asadar asa se acorda si salariile. in cazul in care un salariat pleaca si luna nu este completa, iar incetarea i se face in ziua plecarii, in program nu mai pot trece sporurile pentru perioda respectiva; nu voi mai introduce in revisal nici un spor pentru luna incompleta? multumesc anticipat!
In mod normal, cand o persoana pleaca din firma ii se face lichidarea si ii se platesc toate drepturile la zi. Vreau sa spun ca se accepta o zi doua de la incetare cim pentru a primi toate drepturile...dar nu este logic sa astept o luna de exemplu(incetarea cim 15.10.2011 si lichidarea este in 15.11.2011) Se poate face situatia unui angajat in orice zi din luna, numai sa vrem.
Poate cu acest revisal vom fi obligati sa fim mai operativi.
Am lucrat in Germania si Italia cu acte , iar in ultima zi de lucru am primit toate drepturile, nu am asteptat in Romania o luna sa imi vina ultimul salariu.
In concluzie, parerea mea este ca in ziua incetarii se trec in revisal atat sporurile realizate cat si alte date legate de incetare...cam greu, dar asa este corect.
Spor revisal
Viovas
buna dimineata.Daca in c.i.m. am trecut doar un spor pt ore suplimentare, iar in luna ii dau un altfel de spor (fidelitate) unui salariat, acesta se trece in ... (vezi toată discuția)