avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectie data suspendare in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectie data suspendare in revisal

cum pot corecta in revisal o data de suspendare inregistrata eronat si transmisa la itm?
Cel mai recent răspuns: resurseumanealba , utilizator 13:54, 27 Octombrie 2011
Contracte / Suspendare / Corectie - faceti corectia necesara si transmiteti din nou registrul la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare transmitere revisal marielapopa marielapopa Buna seara. Am si eu o nelamurire legata de urmatorul lucru : am transmis in revisal incetarea unui contract de munca in baza unui anumit articol si alineat ... (vezi toată discuția)
Neintregistrare cfs in revisal _Rodica _Rodica Tocmai mi-am dat seama ca Revisalul a fost completat eronat. Nu am inregistrat perioadele de suspendare CIM ca urmare a zilelor de CFS pe ultimele 3 luni. Deci ... (vezi toată discuția)
Acelasi nr. de contract la doi salariati in registrul "revisal" ContSters230435 ContSters230435 Buna ziua, Am descoperit o inregistrare eronata in Revisal, in sensul ca doi angajati au acelasi numar de contract individual de munca, Nr.5 (la date ... (vezi toată discuția)