avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recensamantul in cazul proprietarului a doua locuinte
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recensamantul in cazul proprietarului a doua locuinte

Buna ziua! Cum procedez la recensamant, avand in vedere ca am domiciliul intr-o localitate, iar in alta localitate am o garsoniera, proprietate personala? Ma intereaseaza cum se procedeaza in cazul garsonierei, nu locuiesc acolo si nu stiu ce trebuie sa fac?
Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:18, 27 Octombrie 2011
Declarati garsoniera ca iind resedinta, daca va intreaba.Pe ei ii intereseaza domiciliul, iar acesta este cel care figureaza in CI.
Sunteti inregistrata acolo unde aveti domiciliul, nu aveti nimic de facut.. poate doar sa anuntati administratorul blocului unde aveti garsoniera ca aveti domiciliul in alta localitate
Exista formular in care se inscriu informatii despre locuinta/ locuintele pe care le detineti . Oriunde veti fi recenzata veti declara ambele locuinte proprietati ale dvs si calitatea fiecareia.
Recenzorul va inregistra datele dvs. la locuinta in care aveti domiciliul si daca il veti intreba, ar trebui sa fie in masura sa va indrume in privinta celei de-a doua proprietati. Daca am inteles bine, din punctul meu de vedere, la adresa din localitatea unde aveti garsoniera, recenzorii locali vor completa doar formularul albastru "LC" in care se va specifica absenta indelungata a propietarului, adica a dvs. Puteti sa rugati vecinii sau administratorul sa dea celelalte detalii, in masura in care le cunosc.
Formularul albastru:
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recensamant 2011 - recenzor cu probleme CFB CFB Buna ziua, As dori cateva sfaturi si pareri de specialitate pentru o situatie de tot rasul vis-a vis de marele rencensamat. M-am inscris ca recenzor la ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011: voi fi amendat daca am lapsus? cum sunt recenzati romanii stabiliti in strainatate? ce dovada am ca am fost recenzat? VapAndrei VapAndrei Buna Ziua, As dori sa stiu daca la recensamantul care a inceput astazi, institutiile statului ar avea baza legala de a ma amenda cand nu imi voi aminti ... (vezi toată discuția)
Recensamant - resedinta permanenta in strainatate rolandkent rolandkent Fiul meu este cetatean roman cu resedinta permanenta si drept de munca in strainatate. Si-a predat cardul de identitate si are un pasaport cu domiciliul ... (vezi toată discuția)