Buna ziua,
As dori cateva sfaturi si pareri de specialitate pentru o situatie de tot rasul vis-a vis de marele rencensamat.
M-am inscris ca recenzor la Primaria Sectorului 6 Bucuresti. Am depus toate actele solicitate de ei, m-am prezentat la instruirea recenzorilor care a avut loc la sala de festivitati din complexul Leul in data de 10.10.2011, urmand ca in perioada 13-19 oct. sa fiu sunata de catre cei din primarie ca sa-mi ridic ecusonul, mapele si chestinarele necesare pentru recenzare.
In data de 18 oct, dupa multe incercari de ai contacta telefonic pe cei din Primarie, am reusit sa dau peste un angajat care mi-a spus ca acum se definitiveaza listele cu recenzori si ca voi fi sunata in dupa-amiaza aceea. Lucru care nu s-a intamplat...si nici in zilele care au urmat (chiar daca incepuse recensamatul). Vreau sa mentionez faptul ca la cele 2 numere de telefon afisate pe situl Primariei am sunat " in disperare" toata aceasta perioada. Nu raspundea nimeni sau suna in permanta ocupat.
Ce parere aveti de chestia asta ? Pe listele de la Leul figuram ca inscrisa si am semnat pentru faptul ca m-am prezentat la instruire.
Acum dupa toate cele relatate, ce ati face in locul meu ?
Va multumesc si astept opinii.
In afara de faptul ca trebuie sa va asigurati ca nu veti fi "amendat" pentru neindeplinirea obligatiilor asumate in calitate de recenzor va trebui sa verificati daca numele Dvs. a fost folosit la intocmirea vreunui formular. In functie de ce veti afla, veti decide in consecinta.
L.C.
Daca nu ati semnat un contract-angajament si nu ati ridicat mapa cu sectorul de recenzat ,nu aveti de ce sa va faceti probleme.Ati fost inlocuita cu alt recenzor din cei 10% .Chiar si asa aveati dreptul sa va retrageti in orice moment.
Daca ati fost la instruire ati semnat formularul de prezenta.
Amenda recensamant
damien
Buna ziua. Imi poate spune cineva ce se poate intampla in cazul refuzului de a da informatii pentru recensamant sau daca pur si simplu nu esti acasa si apoi ... (vezi toată discuția)