avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silit-sigiliu casa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silit-sigiliu casa

firma la care lucreaza sotia mea nu are o situatie financiara prea buna, patronul avand impozitele neplatite la firma si cladiri de peste 2 ani si jumatate. acum un an si jumatate seful sotiei a plecat la el in tara( are cetatenie dubla) pentru a-si putea scoate la vanzare proprietati in ideea de a-si salva firma si casele. intre timp, fara instiintare sau poate a fost furata din cutia postala au aparut pe casa si magazin sigilii, acum 2 zile. patronul trebuie sa vina saptamana viitoare in tara, despre ce poate fi vorba, cum pot afla mai repede sa-l putem anunta si ce se poate face urgent? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:36, 27 Octombrie 2011
sa isi angajeze un avocat care sa il reprezintei n fata executorului judecatoresc (sau al fiscului / executorului bancar) si acesta poate afla cine a dispus inceperea executarii silite si ce cai de atac se pot exercita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita lungugabriel lungugabriel In anul 2003 luna a 7-a, am luat cateva produse-electronice in rate, am platit cateva rate la magazinul respectiv dar magazinul sa desfiintat. In luna a 09. ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu gimini gimini Buna ziua.Am si eu o intrebare la dumneavoastra.In 2008 am luat in credit de nevoi personale,am platit cateva rate dar pe urma magazinul inde lucram s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Executare silita - firma de recuperare doina_mystery doina_mystery Buna ziua, In anul 2003, iunie,in timp ce lucram la o firma am beneficiat de o descoperire de card de salariu de 11 mil.lei vechi( 3 salarii), suma care ... (vezi toată discuția)