avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de arendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de arendare

Buna ziua tuturor. Am cateva nelamuriri referitoare la contractul de arendare. Odata cu abrogarea legii 16/1994 as dori sa stiu cine inregistreaza contractele de arendare: primariile sau APIA? Contractul trebuie facut la notar? Iar subventia APIA cine are dreptul sa o solicite: arendasul sau proprietarul? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: marcellutz , utilizator 09:43, 25 Februarie 2012
multumesc ptr raspunsuri! mai precis situatia este asa, 15 ha cu titlu de proprietate, din care 1/3 parte cumparata de la mama mea, 1/3 donatie din partea matusii,(sora mamei mele, unde ambele c.arenda au expirat in 22.02.2012), 1/3 cumparate de la verisoara mea, unde c.arenda expira in 2016!!! am achizitionat terenul in decembrie 2012 in fata notarului.intrebare, ma afecteaza daca eu vreau sa schimb arendasul? ori, sa vand acest teren? ce obligatii am eu.nu rezulta sarcini pe incheierea de intabulare.va multumesc inca o data.respecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda PopaRadu PopaRadu Am arendat o suprafata de teren de 6 ha, iar in contract arendatorul a trecut o clauza prin care solicita pe langa plata arendei si subventia anuala pe ... (vezi toată discuția)
Reinnoire contract arendare dupa decesul arendatorului. buna ... DragosParis DragosParis Reinnoire contract arendare dupa decesul arendatorului. Buna ziua, eu mostenesc un contract de arendare ca arendator ce expira la anul. Intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arendare mikebony mikebony Buna ziua stimabililor, In 20.09.2012 am incheiat un contract de arenda pe o perioada de doi ani, acest contract expira pe 31.08.2013. Am notificat ... (vezi toată discuția)