Buna ziua. Am nevoie de parerea dumneavoastra. O prietena detine un coafor pe o strada principala din sectorul 3 si ieri s-a trezit cu cei de la DITL ca trebuie sa plateasca taxa pentru afisaj in scop de reclama, doar pentru ca pe partea interioara a geamului coaforului scrie numele si serviciile respectivului coafor. Cica e reclama si se vede din spatiul public..... Este corect? Este doar un mic autocolant lipit pe geam, nu are firma luminoasa, nu este un panou cu reclama..........este doar scris numele salonului. Va rog poate se gaseste cineva sa ne lamureasca daca ne incadram in acele art din Lg 571/2003. Va multumim anticipat.
Da, e vorba de taxa pe firma si pentru publicitate. La adresa urmatoare aveti un model de formular care trebuia depus la inceputul anului, in ianuarie, la la administratia fiscala a primariei din localitate(va dau ei un exemplar si va ajuta sa-l si completati) Cotele pe mp sunt stabilitate de consiliu local.
Buna,
Este vorba de taxa pe firma pentru publicitate. Aceasta taxa se plateste la Administratia Financiara a Sectorului in care se afla localizata firma.
Banner la geam
alex_21
buna ziua, sunt nou pe acest forum, si nu stiu exact unde sa pun acest subiect, rog moderatorul sa il mute unde ii este locul.Mi-am deschis de curand o firma ... (vezi toată discuția)