avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Valabilitate procura pentru ridicarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Valabilitate procura pentru ridicarea pensiei

Buna ziua,
Stiti cumva in ce lege as putea citi ca procura speciala de ridicare a pensiei ( la limita de varsta) de la posta e valabila doar 18 luni ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 22:54, 29 Decembrie 2011
Asta am gasit eu
Procura specială care nu este emisă în limba română, precum şi apostila (când este cazul), vor fi traduse legalizat. Procura specială este valabilă 18 luni.
In cazul pensionarilor cu domiciul in strainatate am gasit eu si nu stiu daca este cazul la dvs.

[ link extern ]

Sper sa va fie de ajutor.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
Multumesc, e vb de un pensionar cu domiciliul in Romania si procura facuta in romana la un birou de aici.
Am avut o procura cu valabilitate de 18 luni, ca asa a zis notarul ca trebuie :), iar la expirarea aceleia, alt notar mi-a facut cu valabilitate de 24 de luni, dar doamna de la posta ( o draguta :rtfm: ) mi-a zis ca luna viitoare se implinesc 18 luni si trebuie sa fac alta. Nu stiu unde sa citesc ca asa " trebuie" :(
Este vorba de Ordinul ministrului muncii si solidaritatii sociale nr.516/29.11.2002 in care se spune ca procura de ridicare a pensiei este valabila 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura necesara ridicarii drepturilor de pensie tarabegas tarabegas Buna ziua, O problema ar fi faptul ca pensionarul este nedeplasabil, este in varsta de 84 ani cu o stare de sanatate deteriorata si o viteza de reactie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura ridicare pensie gm_mg gm_mg Ca fiu, am o procura generala din partea mamei, autentificata notarial. Posta romana, printr-o circulara interna, recunoaste procura numai pentru 18 luni, ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia consimtamant pentru depunere pasaport minor 0751501073 0751501073 procura facuta in franta de catre sotul meu la un notariat ce ma inmputerniceste pe mine sotia,pentru copil cu cerere de document(pasaport).intrebare este:pot ... (vezi toată discuția)