avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria in Bulgaria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria in Bulgaria

Buna tuturor,am si eu o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie,logodnicul meu e bulgar,si intentionam sa ne casatorim in Bulgaria,as vrea sa stiu ce documente trebuie sa am cu mine in Bulgaria ,necesare pentru oficierea casatoriei.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: deea76 , utilizator 18:59, 29 Octombrie 2011
In primul rand sa aveti actul de identitate sau pasaportul. Certificatul de nastere de tip international tradus si legalizat si o adeverinta anexa 9- de cutuma- de la locul dvs.de nastere din care sa rezulte daca ati mai fost sau nu casatorita. Adeverintele medicale eliberate de medicul logodnicului dvs. si un traducator daca nu stiti limba. Probabil ca veti da o declaratie pe proprie raspundere la un notar din Bulgaria din care sa rezulte ca nu stiti sau stiti limba si ca doriti sa incheiati casatoria in Bulgaria. Sa ne scrieti dupa casatorie. Sa fie intr-un ceas bun!:vishenka:
Multumesc pentru raspuns(si pentru urari),dorim sa ne casatorim anul viitor in Februarie,sper sa fie totul ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Casatoria in bulgaria cu cetatean bulgar dany dany dany dany Buna seara tuturor,am si eu o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie,logodnica mea e bulgaroica ,si intentionam sa ne casatorim in Bulgaria,as ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)