avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria in Bulgaria cu cetatean bulgar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria in Bulgaria cu cetatean bulgar

Buna seara tuturor,am si eu o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie,logodnica mea e bulgaroica ,si intentionam sa ne casatorim in Bulgaria,as vrea sa stiu ce documente trebuie sa am cu mine in Bulgaria ,necesare pentru oficierea casatoriei.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:48, 19 Iunie 2015
dvs intrebati in romania ce acte va sunt necesare dvs in Bulgaria ? Puneti-o pe logodnica sa intrebe la ea la oficiul starii civile in Bulgaria.
In principiu aveti nevoie de actul de identitate, certificatul de nastere international(neapostilat) , certificatul medical eliberat de medicul bulgar al logodnicei dvs. si adeverinta de cutuma-anexa 9- pe care o ridicati de la starea civila a locului de inregistrare a nasterii dvs. Anexa 9 o puteti solicita si prin corespondenta starii civile de la locul dvs. de domiciliu daca locul dvs. de nastere nu coincide cu cel de domiciliu, numai ca termenul de eliberare dureaza pana la 30 de zile.
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria in bulgaria deea76 deea76 Buna tuturor,am si eu o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu o informatie,logodnicul meu e bulgar,si intentionam sa ne casatorim in Bulgaria,as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie in strainatate fofifofa fofifofa Buna ziua! Ce acte sunt necesare si apostilate pentru casatorie in alta tara? (vezi toată discuția)
Actele trebuiesc toate apostilate in romania,daca vrei sa fie valabile in strainatate? banualex banualex Buna ziua,sora mea ar vrea sa se casatoreasca aici in Germania A adus din Romania certificatul de divort tradus ,semnat de notar dar neapostilat,aici i se cere ... (vezi toată discuția)