avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Planuri De Afaceri?
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Planuri De Afaceri?

Buna seara.
Am si eu o intrebare.Unde anume pot gasi planuri de afaceri sa cumpar sau gratuite pe internet?
Imi trebuie un plan de afaceri pana la sfarsitul lui noiembrie.Va fi doar un plan pentru un curs de calificare.Deci nu cred ca o sa fie pus in practica.Voi primi o nota pentru el.
Am gasit pe internet cateva dar sunt incomplete sau doar niste "abureli"
Imi trebuie doar un pic de ghidare din partea voastra.Macar sa vad cum arata un plan complet, unde fel de "demo".
Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:10, 30 Octombrie 2011
dar acel curs de calificare va fi pus in practica?
daca planul de afaceri face obiectul unui curs de calificare este important sa studiati modul de concepere al planului de afaceri, care in principiu are o structura identica, indiferent de domeniul de aplicare.Ca un sfat din partea mea daca studiati cu interes acest domeniu, puteti sa obtineti si beneficii personale din a oferi consultanta sau de a participa la scrierea proiectelor pe fonduri europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene nerambursabile asistentu asistentu Doresc sa incep o afacere in domeniul apiculturii impreuna cu alta persoana. Am dorii sa stim ce acte sunt necesare pentru a putea accesa fonduri europene ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti! c_f11 c_f11 Buna seara, am 20 de ani si sunt student al Academiei de Studii Economice Bucuresti, doresc sa imi deschid o cofetarie in Bucuresti. In acest moment am doar ... (vezi toată discuția)