avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respectarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respectarea contractului de munca

Munces la o firma 12h si in pontaj apar 8 ore.Niciodata nu apar ore orele suplimentare pe fluturas.Sambata muncim 6 ore tot fara sa fie pontate.Ce ar trebui sa fac ca aceasta situatie sa dispara si sa fie normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 27 Octombrie 2011
In acest caz, puteti sesiza ITM-ul pentru aceste nereguli savarsite de catre angajatorul dvs...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare poate fi facultativa in cazul anumitor societati? serban19 serban19 Buna ziua , As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii. Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare ingridvanta ingridvanta Buna ziua, Si mai am o nelamurire, in legatura cu cu CIM, am semnat CIM in 3 exemplare . Ar fi trebuit sa primesc si eu un exemplar sau nu?Pentru ca au ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare petre14 petre14 Buna ziua, Sunt angajat de mai mult timp si am lucrat intotdeauna mai multe ore suplimentare care nu mi s-au platit niciodata. Pontajul se face doar ... (vezi toată discuția)