avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere REVISAL cu certificat digital ???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere REVISAL cu certificat digital ???

Cum se poate transmite Revisalul nou cu ajutorul unui cetificat digital? Pe ce adresa si unde se semneaza ce trimit?...

Multumesc :-)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 28 Octombrie 2011
In prezent, nu se poate transmite REVISAL-ul cu semnatura electronica, chiar daca aceasta este prevazuta ca modalitate de transmitere a acesteia ... ...
dar ultima zi de depunere care este?...avand in vedere ca 29 oct cade in weekend ? e ok daca il transmit luni?
Ce sa transmiteti luni .. REVISAL-ul? ... termenele de depunere sunt reglementate de HG nr.500/2011 ... acel termen de 90 de zile se refera la sporurile si salariile pentru c.i.m. active la 01.08.2011 .. termen care ar fi valabil si pentru societatile care nu au avut modificari la c.i.m. dupa aceasta data ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen revisal nou mea culpa mea culpa buna ziua,fiti buni si spuneti-mi cind este termenul de depunere a noului revisal? in 30.10.2011 sau in 15.11.2011? In lege spune ca in termen de 90 zile de la ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Noul revisal 22.08.2009 22.08.2009 va rog f. frumos a-mi raspunde la urmatoarea intrebare ; In noul program revisal din 15.08.2011 se trece salariul de baza lunar brut din CIM sau din ... (vezi toată discuția)