avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii termen revisal nou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

termen revisal nou

buna ziua,fiti buni si spuneti-mi cind este termenul de depunere a noului revisal? in 30.10.2011 sau in 15.11.2011? In lege spune ca in termen de 90 zile de la aparitie dar multi spun altceva...
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 27 Octombrie 2011
In care lege spune in termen de 90 de zile ? .... termenul de 90 de zile este prevazut pentru salariile sporurile c.i.m. active la 01.08.2011 ...
29.oct.2011
ovidiu7676 a scris:

29.oct.2011

Legea este clara ... termenul de 90 de zile este pentru salariile si sporurile aferente c.i.m. active la 01.08.2011 ... si nu pentru altceva ... intr-adevar, termenul poate fi pentru cei care nu au modificari la c.i.m. si vor sa transmita salariile si sporurile acordate in acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal cu certificat digital ??? gina.lucia gina.lucia Cum se poate transmite Revisalul nou cu ajutorul unui cetificat digital? Pe ce adresa si unde se semneaza ce trimit?... Multumesc :-) (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor ! - comunicare revisal varianta 5.. Herra_ Herra_ 1. Am instalat gresit varianta. Am sters varianta 2...Nu imi ramane decat sa incarc datele MANUAL. 2. Daca le incarc manual, nu se dubleaza angajatii (avand ... (vezi toată discuția)