avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog ajutor ! - Comunicare REVISAL varianta 5..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog ajutor ! - Comunicare REVISAL varianta 5..

1. Am instalat gresit varianta. Am sters varianta 2...Nu imi ramane decat sa incarc datele MANUAL.
2. Daca le incarc manual, nu se dubleaza angajatii (avand in vedere ca se schimba data incarcarii- care data nu poate fi mai mica decat data primei comunicari ?! Stiu sigur ca in varianta 2..., daca schimbai data comunicarii sau data inregistrarii contractului ori numarul acestuia, se dubla "pozitia" angajatului.
Am patit-o si am cerut asistenta la centrul informatic al ITM.
3. Am vazut ca in varianta 5...nu exista optiunea de selectare date actualizate. Am pur si simplu optiunea "generare registru-export" , fara plaja de data.
4. Ma puteti ajuta cu un sfat?! Nu sunt informatician.
5. Ce comunicam?! Datele privind angajatii activi, in momentul in care alegem noua varianta?!Sau datele angajatilor (lista inventar) a angajatilor activi la 01.01.2011 sau 01.08.2011 ?!

Multumesc,

Corina Maran
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:00, 24 August 2011
www.avocatnet.ro/content/art...
O sa fac aplicatia pe un angajator cu un singur angajat activ si unul inactiv.Daca vad ca nu e ok la comunicare, merg la centrul de calcul ITM.
Sunt curioasa ce-mi iese...:help:
Corina eu nu prea am inteles problema ta, sincera sa fiu. Am rugat si un alt coleg sa intervina aici, dar se pare ca are aceeasi problema. Poti sa fii putin mai explicita, te rog ? Multumesc. :)
Multumesc. Sper sa ma fac inteleasa...dar cred ca ma vor intelege numai cei care au avut o problema similara. Eu sunt patita si tocmai de aceea intreb.

Hai sa ducem situatia la absurd (de parca nu ar fi deja).
Sa presupunem ca am tot ce imi trebuie (ca program instalat).
Primesc o societate cu 30 de angajati ( am in fata doar dosarele salariatilor), iar doamna de la resurse nu imi da REVISAL.
Cum procedez cand preiau manual (astfel incat sa nu dublez contractul la comunicare - am patit-o), avand in vedere ca la preluarea manuala, intra automat data preluarii (nu data la care salariatii erau deja comunicati)
La seminar pe probleme de munca, ne-a avertizat ca daca schimbam data sau numarul contractului (nu e cazul la numar) se dubleaza pozitia la Bucuresti.

:-/


Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
Herra_, utilizator
Pentru Herra_ daca nu va da Revisalul il luati contra cost de la ITM (50 lei) si cu aceasta ocazie luati si alta parola... Am avut cazuri (2) in care nu au vrut sa-mi dea baza pentru ca nu vroiau... (de parca era o chestie a lor personala) si am procedat cum v-am spus.. Bafta!
Corect .. se dubleaza salariatii daca sunt transmisi cu alte date ... prin urmare, faceti cum v-a explicat colega @ leuca_luminita ... mergeti la ITM si contra unei sume vi se va da baza de date transmise pentru societatea respectiva ...

Alte discuții în legătură

Revisal buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa va intreb , dupa instalarea nouluii program REVISAL, datele din cel vechi vor fi preluate in noul program, termenul de transmitere a noii ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)
Revisal - modificarea salariului ana_abo ana_abo Se mareste salariul incepand cu 1(unu) noiembrie, daca operez astazi 11 nov. actul aditional in revisal la ,,data de la care produce efecte,, trec 11 ... (vezi toată discuția)