avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL - modificarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL - modificarea salariului

Se mareste salariul incepand cu 1(unu) noiembrie, daca operez astazi 11 nov. actul aditional in revisal la ,,data de la care produce efecte,, trec 11 nov.?

Pana la ce data se poate transmite modificarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 12 Noiembrie 2011
Am doua intrbari. 1. LA TRECEREA DIN REVISALUL VECHI LA CEL NOU A SALARIATILOR SE FACE NUMAI A SALARIATILOR CARE AU FOST ANGAJATI DUPA 01 08 2011?
2. SE FACE IN ORDINEA ANGAJARII CHIAR DACA INTE TIMPA ORBINEA SE SCHIMBA PTIN PLECAREA UNOR ANGAJATI DIN FIRMA?
Va multumesc.
data care produce efecte :01.11.2011
termen transmitere:25.11.2011
alexandra24 a scris:
termen transmitere:25.11.2011


Total eronat stimata doamna/domnisoara.

f) orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) din HG 500/2011 , si anume: elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal — CNP, cetatenia si tara de provenienta, perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea; functia/ocupatia conform specificatiei Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR); tipul contractului individual de munca; durata normala a timpului de munca si repartizarea acestuia; salariul, sporurile si cuantumul acestora, se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.



ana_abo a scris:

Se mareste salariul incepand cu 1(unu) noiembrie, daca operez astazi 11 nov. actul aditional in revisal la ,,data de la care produce efecte,, trec 11 nov.?

Pana la ce data se poate transmite modificarea?


Data la care produce efecte este 01.11.2011.
Modificarea se poate transmite in maxim 20 zile de la data cand produce efecte.



@floringeorgescu urmariti acest articole:

www.avocatnet.ro/content/art...


www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
sunt precizate 20 zile lucratoare nu calendaristice:cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 zile lucratoare prevazut la art.17 alin 5 care precizeaza ca orice modif impune incheierea unui act aditional in termen de 20 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
alexandra24, utilizator
Corect, 20 de zile lucratoare. Dvs. i-ati mentionat data pana la care poate transmite. Acum am realizat.:slap: Mea culpa!:bow:

Alte discuții în legătură

Transmitere in revisal schimbare domiciliu angajat mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Daca un angajat si-a schimbat domiciliul in CI, transmiterea in revisal se poate face oricand? Termenul de 20 zile nu se aplica si pentru ... (vezi toată discuția)
Consemnare sporuri si cfs in revisal NBIA NBIA Buna seara As vrea sa stiu daca in revisal trebuie consemnate lunar sporurile ocazionale si concediile fara salar? Daca da, care sunt termenele de ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)