avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta in anul 2008
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta in anul 2008

Am vandut o masina unei persoane juridice in anul 2008, eu fiind persoana fizica, am radiat masina de la adm. financiara si toate actele, radierea de la adm. financiar, talonul si cartea masinii, le-am dat persoanei juridice, deoarece mi-a spus ca ei se ocupa de tot, ca radierea de la politie nu mai este obligatoarie. Fiind o persoana de buna credinta am crezut, dat dupa 3 ani , am inceput sa primesc procese verbale de rovigneta, am fost sfatuit sa fac contestatie la judecatorie, ceia ce am si facut, am anexat contractul de vanzare cumparare, radierea de la administratia financiara, dar dupa judecarea procesului, am primit instiintarea de la judecatorie ca sunt bun de plata, in sarcina mea era radierea de la politie, am mers la firma respectiva si mi s-a spus ca iei au vandut masina , nu mai stiu la cine. La politie nu o pot radia fara cartea de identitate in original, deci eu viu plati incontinuare amenzile deoarece judecatoria ma executa silit.Intrebarea mea este cum pot sa radiez masina de la politie, ce trebuie sa fac acum , deja am 5 procese verbale de rovigneta. Cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:03, 28 Octombrie 2011
Contactati personal serviciul evidenta auto,sustineti si probati cu documentele incheiate la tranzactionare ,ca auto a fost in fapt instrainat in 2008
Autoritatea va verifica in baza proprie de date si poate emite inscris si dispozitie prin care auto sa fie radiat din evidenta persoanei dvs
Mergeti personal la serviciul inmatriculari si depuneti toate actele prin care dovediti vanzarea masinii si apoi adresati-va instantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism in instanta gim76 gim76 am vandut o masina in 2012,apoi a fost vanduta de N ori.am radiat-o fiscal.dupa 2 ani a aparut prima amenda de la CNADR,am fost nevoit sa o platesc.am fost la ... (vezi toată discuția)