avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen pt postul de grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen pt postul de grefier

Puteti va rog sa ma ajutati cu programa pt examenul de grefier? Sunt in concediu de crestere copil si mi-as dori sa incerc sa sustin acest examen.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:49, 28 Octombrie 2011
Tematica o gasiti afisata pe pagina de internet a Scolii Nationale de Grefieri.
am gasit ceva, dar ultima actualizare este din 2007. Nu cred ca este valabil...
lyana8520 a scris:

am gasit ceva, dar ultima actualizare este din 2007. Nu cred ca este valabil...

Concursul de admitere la SNG pentru 2011 s-a desfasurat pe data de 4 septembrie. Este foarte probabil sa fie doar o sesiune pe an asa ca daca luati legatura cu Scoala Nationala de Grefieri veti putea afla cand se vor organiza uramatoarele concursuri.
Date de contact SNG: Str. Regina Elisabeta nr. 53, Sector 5, Bucuresti, telefon secretariat: 021.407 6209
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala de grefieri alinasandu alinasandu stiu ca examenul de admitere va avea loc pe 4, dar care este ora si locul unde se va sustine examenul?va rog multtttt (vezi toată discuția)
Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Exercitarea atributiei de grefier alexandru1990sm alexandru1990sm Buna seara, m-ar interesa sa stiu daca functia de grefier poate fi exercitata de catre persoane care au studii medii ( am terminat deja o facultate, ASE iar in ... (vezi toată discuția)