avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare drept de punere in posesie teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare drept de punere in posesie teren agricol

Buna ziua

Cum pot sa cumpar dreptul de a primii un titlu de proprietate pentru un teren agricol extravilan de la cineva care are acest drept dar nu a primit inca titlul de proprietate?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: furgim , utilizator 10:57, 28 Octombrie 2011
Puteti incheia un antecontract de vanzare-cumparare, urmand ca vanzarea sa fie perfectata dupa emiterea titlului de proprietate. In antecontract se poate insera o clauza prin care vi se preda posesia terenului din momentul semnarii antecontractului.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator
Puteți face contract de cesiune de drepturi litigioase, da Primaria in judecată si obține hotărâre judecătorească!
nu as vrea sa ma judec cu primaria
vreau doar sa primesc eu titlul de proprietate in locul vechiului proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract clau&marius clau&marius Buna, Sunt Claudia si am nevoie de ajutorul vostru intr-o prb de vanzare-cumparare: doresc sa cumpar doua camere (fara instalatie electrica, santiara,etc - ... (vezi toată discuția)
Antecontract fara data de expirare si fara un termen de incheiere a contractului. Cpii Cpii Buna ziua In urma cu 5 ani, mama a facut un antecontract de vanzare cu o alta persoana fizica pentru un teren extravilan. Terenul era mostenit de la bunica pe ... (vezi toată discuția)
Termen la care se fixeaza primul termen de judecata solongabriel solongabriel in cat timp se emite citati de la judecatorie daca am calitatea de parat in dosar ,de la primiore comunicari judecatoresti? (vezi toată discuția)