avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare contract de munca pentru taximetrist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare contract de munca pentru taximetrist

Buna ziua. As avea cate va nelamuriri in legatura cu intocmirea unui CIM pentru un taximetrist.
1. La capitolul "Locul de munca", nu stiu ce trebuie sa trec.( am trecut "pe teren").
2. La capitolul "Durata muncii", nu stiu cum sa ii repartizez timpul de munca pentru ca el munceste in timpul liber (ziua sau noapte), deci nu are un program bine stabilit.

Multumesc anticipat tuturor care vor avea rabdare sa citeasca si sa raspunda.
Cel mai recent răspuns: johny2k , utilizator 13:35, 31 Octombrie 2011
1. La capitolul "Locul de munca", nu stiu ce trebuie sa trec.( am trecut "pe teren").
- treceti localitatea şi societatea în care salariatul îşi desfăşoară activitatea profesională

2. La capitolul "Durata muncii", nu stiu cum sa ii repartizez timpul de munca pentru ca el munceste in timpul liber (ziua sau noapte), deci nu are un program bine stabilit.
- se trece durata medie a timpului de munca pe zi , repartizare timp de munca inegal
multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent paza - program de noapte rrramor rrramor Buna ziua. Dorim sa trecem agentii de paza pe program de noapte. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut: acte aditionale de schimbare a programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Program de lucru zxz19 zxz19 buna ziua este corect daca completez astfel CIM in ceea ce priveste durata muncii? (la repartizarea programului sa trec 8 ore zi sau doar ore zi?) H. ... (vezi toată discuția)
Dilema - intocmire program de lucru, cum fac? ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta, trebuie sa angajez o persoana cu urmatorul program de lucru: Vineri 01.04 - 20.00 Sambata 02.04 ... (vezi toată discuția)