avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... intreprindere individuala - plata cass
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

intreprindere individuala - plata cass

sunt titularul unei intreprinderi individuale , nu am angajati si in acelasi timp sunt si angajat la o societate comerciala cu contract de munca pe perioada nedeterminata. sunt obligat sa platesc cass pentru intreprinderea individuala ? .....in conditiile in care platesc ca si angajat la sc. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:46, 28 Octombrie 2011
nu, daca realizati salariul minim pe economie la societatea la care sunteti angajat, dar pt intreprinderea individuala trebuie sa depuneti declaratie la cass iar in functie de venitul obtinut din salarii platiti sau nu cass pentru intreprinderea individuala !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru intreprinderea individuala elkecri elkecri Buna ziua, Mi-am facut o intreprindere individuala la inceputul anului si in momentul acela eram angajat la o societate asa ca nu trebuia sa platesc ... (vezi toată discuția)
Angajare in cazul in care detin intreprindere individuala miha_ella71 miha_ella71 Buna seara!Din martie 2010 sunt administratorul intreprinderii individuale ,as vrea sa stiu daca ma pot angaja la un srl si daca voi avea contract de munca mai ... (vezi toată discuția)
Pentru o intreprindere individuala crystyn_p crystyn_p Ce declaratii e obligata sa depuna conform legii o Intreprindere Individuala cu angajati cod CAEN 3832 - recuperarea materialelor reciclabile ... (vezi toată discuția)