avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... depunere declaratia 112 la intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

depunere declaratia 112 la intreprindere individuala

Am o intreprindere individuala, care incepand cu 15 nov va avea 2 angajati.
Care sunt pasii pentru depunerea declaratiei, si cum se va depune aceasta lunar sau trimestrial pana la 31.12.2011?:(
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:04, 15 Noiembrie 2011
Buna ziua. va trebui sa mergeti si sa depuneti vectorul fiscal (declaratie), si copie dupa un contract. O sa depuneti trimestrial, adica prima declaratie o sa fie in luna ianuarie 2012, apana pe 25, aferenta lunilor Noiembrie si Decembrie 2011.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
Popa Adrian, Contabil
Chiar daca termenul de declarare este trimestrial, se depune declaratie pentru fiecare luna in parte.Adica se vor depune doua declaratii.
Pana atunci aveti grija sa obtineti certificatul digital in vederea transmiterii declaratiei cu semnatura electronica.

De ce sunteti trista? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 martady martady Buna ziua Daca in vectorul fiscal m-am declarat platitor trimestrial, voi depune declataria 112 la trimestru ?( ex: Intreprindere Individuala, incepand cu ... (vezi toată discuția)
D112 cimpazu cimpazu Buna seara, din recentele modificari am inteles ca daca am CA in 2010 mai mica de 100 mii euro si nr mediu salariati mai mic de 3 sunt obligata sa depun D112 ... (vezi toată discuția)
D 112 IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA ! Daca va rog i-mi spuneti si mie cum este cu D 112 pana la urma ? Lunar sau trimestrial ? Daca trimestrial , atunci vom depune in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)