avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CAZIERUL FISCAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CAZIERUL FISCAL

Ce se intampla cu cazierul fiscal pe care il are administratorul unei firme in momentul in care reactiveaza o firma pentru care s-a depus procedura de insolventa?
Cazierul fiscal al administratorului se datoreaza faptului ca nu au fost depuse declaratiile fiscale din anul 2007 pana in prezent, fiind calculat un impozit forfetar.
Mentionez ca firma nu a functionat, nu a avut nici un profit.
Cel mai recent răspuns: cassady , utilizator 13:21, 28 Octombrie 2011
Stergerea faptelor din cazierul fiscal se va face la un termen stabilit in functie de gravitatea faptelor

Mai multe informatii gasiti aici: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea faptelor din cazierul fiscal Melidna12 Melidna12 Buna ziua, cand o firma nu depune declaratiile fiscale la timp sau deloc acea firma devine inactiva si se inscrie in cazierul fiscal al asociatilor fapta ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal si noile reglementari aligadot aligadot Buna ziua, Am o intrebare scurta: Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a dizolvat un srl deschis acum cativa ani. Cererea de dizolvare a fost ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal milistoian milistoian Buna ziua , Am citit decretul 462/3 iulie2012 referitor la faptele inscrise in cazierul fiscal si nu m-am lamurit .Va rog ,daca se poate sa ma ajute cineva cu ... (vezi toată discuția)