avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Stergerea faptelor din cazierul fiscal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Stergerea faptelor din cazierul fiscal

Buna ziua ,
Am citit decretul 462/3 iulie2012 referitor la faptele inscrise in cazierul fiscal si nu m-am lamurit .Va rog ,daca se poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare :
Daca am avut inscrise fapte pana acum (datorii la finante) in cazier ca urmare a atragerii raspunderii solidare cu debitorul declarat insolvabil sau insolvent ,in urma lichidarii unei firme in care am avut calitatea de asociat unic si administrator ,aceasta ordonanta imi da o sansa si le "sterge" sau raman acolo pana vor fi platite de mine ?
Firma s-a inchis in decembrie 2007si in acest timp am fost somata de Finante anual.
Ce se va intampla in continuare ?
VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS !

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 21:53, 17 Iulie 2012
faptele se sterg din cazier dupa 5 ani de la inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inactivitatea fiscala razvandmn razvandmn Ca administrator al unei societati am primit de la Finante o Decizie de Declarare In Inactivitate datorita faptului ca nu am depus declaratiile conform legii ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din cazierul fiscal julius6 julius6 Am fost inscris in cazierul fiscal ca persoana fizica urmare a atragerii răspunderii solidare cu debitorul declarat insolvabil sau insolvent, stabilită prin ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal si noile reglementari aligadot aligadot Buna ziua, Am o intrebare scurta: Am primit o hotarare judecatoreasca prin care s-a dizolvat un srl deschis acum cativa ani. Cererea de dizolvare a fost ... (vezi toată discuția)