avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tranfer in multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tranfer in multinationala

Buna ziua!
Lucrez intr-o multinationala cu locatie si in Arad. Am aplicat pentru un post care este intr-o locatie din Coreea de Sud.
Am de ales intre doua variante:
-suspendare contract la unitatea din Arad si angajare in unitatea din Coreea de Sud (toate demersurile sunt facute de multinationala).
-transfer in cadrul multinationalei de la unitatea din Arad la cea din Coreea de Sud.
Pentru ca abia dupa ce optez pentru una din variante primesc o oferta in precontract si pentru ca momentan nu am alte informatii, va rog ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: petru lucaci , utilizator 20:13, 1 Noiembrie 2011
Eu as recomanda varianta 1.
Varianta 2 doua nu poate exista , intrucat transferul nu mai exista reglementat in legislatia noastra decat pentru functionarii publici ...
Va multumesc mult! Cu stima, Lucaci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public in timpul ccc Taisa Taisa Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un functionar public aflat in CCC la unitatea angajatoare poate fi transferat la alta unitate ori trebuie sa revina la ... (vezi toată discuția)
Transfer pe alta functie in timpul concediului medical aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Sunt un fost angajat al M.A.I. (politist) si incepad cu data de 06.07.2011 am fost pus la dispozitia unitatii intrucat mi s-a radiat functia ca ... (vezi toată discuția)