am avut un part time la auchan unde am cerut incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti unde nu mi a fost primita cererea si am fost anuntata ca mi desface contractul de munca indisciplinar pe absente nemotivate
Aveati posibilitatea sa o trimiteti prin posta.In demisie trebuia mentionat ca nu doriti efectuarea perioadei de preaviz.In acest caz,in opinia mea,dvs.aveti culpa de a nu va fi prezentat la serviciu pentru ca,banuiesc,ca nu aveti vreo dovada ca nu vi s-a inregistrat demisia.
In cazul in care aveti totusi dovezi solide ca nu v-a fost inregistrata cererea de demisie,puteti contesta motivul concedierii in instanta in 30 zile de cand luati act de desfacerea contractului de munca.In decizie va este indicat carui organ in drept va puteti adresa.
Eu cel putin asta inteleg ca doriti,deoarece in postare nu ati formulat nicio intrebare.
am avut un part time la auchan unde am cerut incetarea contractului de munca cu acordul ambelor parti unde nu mi a fost primita cererea si am fost anuntata ca mi desface contractul de munca indisciplinar pe absente nemotivate
In aceste conditii aveti vreo dovada c-ati cerut incetarea raportului de munca in baza art.55 lit,b c.mun.?
Ajutor,ajutati-ma
nykolla
am si eu mare probema,ce se poate intampla daca sefa mea nu vrea sa imi accepte demisia?pt ca miam depus demisia unde anume lucram si nu vrea sa mi-o accepte ... (vezi toată discuția)