avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cererea de urgenatare la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cererea de urgenatare la parchet

exista un model tip de cerere?sau se poate face si de mana?
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 21:13, 28 Octombrie 2011
se poate face in forma olografa dar ar fi bine sa fie lizibila si inteligibila.
si cam ce ar trebui scris in cerere?
urgentarea solutionarii dosarului penal nr.... ptr ca ......
daca nu aveti un temei foarte bine pus lapunct,pentru urgentare,nu se va urgenta nimic.se urgenteaza cazurile in care exista prejudiciu ce poate fi recuperat,sau din alte motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot interesa singur de un dosar ajuns la parchet? AdrianAdrian21 AdrianAdrian21 Buna ziua, am un dosar ajuns la Parchet, plecat de la Politia Rutiera, dosarul cel mai probabil se va clasa, a ajuns la Parchet cam de o luna, dupa ce a stat ... (vezi toată discuția)
Executare asociatie proprietari. teisoara teisoara Buna ziua, locuiesc intr-o asociatie de proprietari,unde vechea ad-tora (in functie de 22 ani )a fost demisa la 1.06.2016.Noua conducere printre altele a ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal in urma unui accident rutier teddycarebears teddycarebears Buna ziua, Am avut un accident rutier acum 6 luni, mi-a pus unul frana brusca in fata, i-am lovit usor doar bara de protectie insa pasagerii autoturismului ... (vezi toată discuția)