avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ma pot interesa singur de un dosar ajuns la Parchet?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ma pot interesa singur de un dosar ajuns la Parchet?

Buna ziua, am un dosar ajuns la Parchet, plecat de la Politia Rutiera, dosarul cel mai probabil se va clasa, a ajuns la Parchet cam de o luna, dupa ce a stat un an si ceva la rutiera. Intrebarea mea este daca ma pot interesa personal la Parchet de stadiul dosarului. Oare va mai dura mult pana se solutioneaza? Va multumesc si o seara buna.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:09, 19 Septembrie 2016
daca acest dosar va priveste personal intr-o anumita calitate cum ar fi suspect, inculpat,parte vatamata , civila etc.. DA ! dar mai indicat ar fi sa consultati un avocat.
Aveți dreptul de a va informa.

Cat privește dura soluționării se poate întinde mult în timp în funcție de situație.
Dacă vreți sa încercați urgentarea sfatul meu e sa apelați la avocat care face redactări foarte bune deoarece nici avocatii nu urgenteaza dacă nu știu ce sa scrie.

Dacă nu va grăbiți nu are sens sa apelați la avocat deoarece va descurcați și singur.
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cum procedez pentru a ma informa? Merg la Parchet si fac o cerere sau cum?
Faceți cerere scrisa.
Procurorul nu vorbește cu dvs.

E posibil sa va răspundă peste câteva luni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parchetul tergiverseaza nup/ip la un dosar rutier simplu un-cetatean-roman un-cetatean-roman Acum un an (oct. 2021) am fost implicat intr-un accident rutier cu vatamare corporala din care au rezultat 2 zile de spitalizare ale celuilalt participant la ... (vezi toată discuția)
Rechizitoriul lorilori43 lorilori43 Se poate afla daca sa inceput rechizitoriul la un dosar penal,sau sa solutionat cauza daca invinuitul nu este prezent? (vezi toată discuția)
Termen cerere stadiu dosar leopolf leopolf Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident in care o persoana a fost ranita usor. Dupa o perioada lunga de asteptare (persoana vatamata a depus plangere cu ... (vezi toată discuția)