avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lamurire: cum procedez daca sunt nemultumita de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lamurire: cum procedez daca sunt nemultumita de hotararea judecatoreasca?

Buna ziua doresc sa mi se raspunda la cateva intrebarii daca se poate;prietena mea a avut un caz pe rol sotul ei fiind omorat de un individ ,ea a ramas cu un copil minor in varsta de 5 ani,nu si a permis un avocat a cerut cheltuieli de inmormantare,daune morale in valoare de 30000 mii euro si pensie de intretinere ,spre surprinderea ei azi a primit de la tribunal sedinta in care i se instinteaza ca inculpatul a primit 8 ani,daune morale va primi in valoare de 10000 euro iar pensia de intretinere pentru minor a fost stabilita la suma de 120 de lei ce poate sa faca ea in acest caz,va reamintesc ca nu isi poate permite un avocat.
cu speranta ca imi veti raspunde va multumim
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:55, 28 Octombrie 2011
Exercitati calea de atac a pelului impotriva hotararii care va nemultumeste.Termenul de declarare a apelului este de 10 zile de la pronuntare sau , dupa caz, de la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omor calificat lia_nagy lia_nagy buna ziua,numele meu este lia si am o intrebare,sotul vecinei mele a fost omorat in urma cu 2 luni ea a ramas cu un copil intrebarea noastra este :ce ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima coste3 coste3 buna as dori cateva pareri pt o persoana care a avut accident rutier cu victima...sotia victimei si concubina avand ambele cate un minor cere pensie ... (vezi toată discuția)
Daune asigurari karmen64 karmen64 ma intereseaza daca din toti avocatii care citesc aceste rinduri a avut cineva proces pt daune soldate cu deces 1 cit a reusit sa obtina daune in ... (vezi toată discuția)