avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cum pot sa scot url-urile cu numele meu de pe google
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cum pot sa scot url-urile cu numele meu de pe google

vroiam sa stiu cum pot sa scot url-urile de pe net cu numele meu, mai ales ca videoul postat pe net cu mine , nu este postat cu acordul meu

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:34, 28 Octombrie 2011
Nu poti, pt ca Google frunzareste prin cateva zeci miliarde de site-uri si le extrage adresele web ale celor in care apar date despre cautarea solicitata.
Dar ati putea sa-mi dati si mie link-ul cu filmuletul de care pomeniti?!
Puteti cere administratorului site-ului unde este postat filmuletul sa il cenzureze sau sa il stearga. Depinde de tara unde isi are sediul social proprietarul site-ului.
Alex_Munteanu a scris:

Puteti cere administratorului site-ului unde este postat filmuletul sa il cenzureze sau sa il stearga. Depinde de tara unde isi are sediul social proprietarul site-ului.

O, da, va raspunde ca e responsabilitatea celui ce a postat filmuletul. Dar, da-ne si noua link-ul! (Sper ca moderatorul intelege de gluma!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea pe domeniul public Marco21 Marco21 Buna ziua, as dori si eu un sfat pentru urmatoarea problema. Zilele trecute eram pe domeniul public cand am fost filmat intr-o situatie jenanta. ... (vezi toată discuția)
Pot folosi un domeniu web din doua cuvinte, din care unul e marca inregistrata?? roxana.stefania roxana.stefania Buna, nu vreau sa dau exact numele, fiind vorba de un brand arhi-cunoscut. presupunem ca vorbim despre cuvantul \"nume\". Acesta este marca inregistrata, ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)