avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de tatal copillui de 1 an 7 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de tatal copillui de 1 an 7 luni

Buna ziua,
am decis de comun acord sa divortam, avem un copil de 1 an si 7-8 luni, el acuma a inceput sa ma ameninte ca decizia de incredintare copilului i va fi atribuita lui, dupa noua lege, ca mamele nu mai obtin asa usor copilul, mai ales daca nu au unde sa locuiasca... Cum ma sfatuiti sa procedez? Domiciliul il am acasa la el, la casa parintilor lui, eu vin din alt judet. Doresc sa ma mut in chirie, in aceasta conditie pot pierde custodia? Mama mea locuieste in alta tara, e disponibila sa ne primeasca la ea... daca spun despre asta in instanta am vreun avantaj de castig? Am vreo sansa sa plec cu copilul?Ar mai fi posibilitatea sa ma mut la sora mea... cum sa procedez? Sub nicio forma nu vreau sa renunt la copilul meu!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
kmell, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 22:33, 29 Octombrie 2011
instanta va decide asupra domiciliului copilului. 80% la dvs. dar, angajati-va totutsi avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort parasire de domiciliu danutza_danyela83 danutza_danyela83 buna ziua as avea si eu o intrebare.in cazul unui divort daca nu am depus inca actele dar plec de acasa impreuna cu copilu minor(precizez ca adresa unde ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor cand autoritatea parinteasca se exercita in comun Cornel_Dima Cornel_Dima Buna ziua, Incep istorioara mea si sper sa abia cineva rabdarea sa citeasca si puterea sa inteleaga si bineinteles, sa ma ajute. Am doua fetite minore, cea ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj si custodie iar tatal cu plangere penala AlinaMihaelaT AlinaMihaelaT Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani si am un copil de 9 ani. In timpul casniciei am achizitionat o garsoniera prin credite. Ulterior ne-am mutat in ... (vezi toată discuția)