avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rezervare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rezervare firma

Buna ziua,

Am o intrebare, a facut rezervarea pentru a-mi deschide o firma la ORC Ilfov, dar eu vreau sa-mi deschid firma in Bucuresti, deci actele mi le fac la ORC Bucuresti, este vreo problema ?
Am inteles ca rezervarea se face la nivel national...Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 09:25, 31 Octombrie 2011
mergeti cu rezervarea facuta, la ONRC Bucuresti unde va va face o inscriere a rezervarii facute initial . Nu costa nimic si se face pe loc.
Mai precis ?Eu am facut actele pe rezervarea facuta la ORC Ilfov , mi sa spus ca e ok pentru ca rezervarea se face la nivel national.Acum vreau sa depun actele gata facute pt firma la ORC Bucuresti cu rezervarea facuta la Ilfov ..intrebarea mea ce inseamna
ONRC Bucuresti unde va va face o inscriere a rezervarii facute initial ?
Imi afecteaza actele care le-am facut pana acum pentru a-mi putea deschide firma (mai precis contractul de inchiriere, specimenul de semnatura, declaratia de asociat si administrator)?
ONRC este forul tutelar, actele se inregistraza la registrele teritoriale. Mai precis, daca rezervarea se face la nivel national la orice registru din tara, inregistrarea societatii se va face la registrul in raza caruia isi are sediul societatea.
Rezervarea este la nivel național.
Puteți merge în București să vă înființați firma.

Eu chiar am avut cazuri în care denumiri au fost respinse la București (referenții din B le acceptă/resping după ureche, fără niciun criteriu) și le-am obținut în provincie.

Apoi le-am folosit în București fără probleme.

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire firma amrita950 amrita950 Buna ziua, 1. La rezervarea denumirii firmei este necesar ca cererea sa fie insotita si de alte documente? Pe cererea standard am observat ca exista o ... (vezi toată discuția)
Srl fara acordul meu?? ContSters159354 ContSters159354 buna seara, am o astfel de intrebare, poate e stupida, dar vreau sa stiu ca sa nu am probleme ulterior: am vorbit printr-o \"cunostinta\" cu un avocat ca sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)