avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Societate Aflata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Societate Aflata in insolventa

Buna ziua!
Sotul meu si cu mine avem o firma de constructii care este in procedura de insolventa din ianuarie.Sotul meu este administrator (procent 85%) iar eu asociat (procent 15%), el este plecat din tara de la inceputul anului, au fost 2 termene la tribunal pana acum la care nu s-a prezentat nimeni deoarece inca actele sunt la firma nu s-au predat administratorei judiciare.Urmatorul termen si ultimul este pe data de 14 noiembrie 2011.
Daca nu se predau actele administratorei judiciare ce se intampla cu administratorul si cu asociatul firmei si implicit cu firma??
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:11, 29 Octombrie 2011
Puneti aceeasi intrebare de 2 ori ceea ce nu este OK
Intrebarea este foarte generala pentru a da o solutie specifica la o problema concreta .

au fost 2 termene la tribunal pana acum la care nu s-a prezentat nimeni

daca dvs nu ati fost asta nu inseamna ca nu a fost nimeni - cel putin judecatorul a fost iar lichidatorul presupun ca a fost si el

Daca nu se predau actele administratorei judiciare ce se intampla cu administratorul si cu asociatul firmei si implicit cu firma??

- daca prin lichidarea activelor nu se acopera masa credala probabil ca lichidatorul/creditorii vor formula o cerere intemeiata pe art 138 pentru atragerea raspunderii patrimoniale personale a persoanelor vinovate de insolventa
- firma se radiaza din registrul comertului la sf procedurii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate radiata din registrul comertului aleodor27 aleodor27 Printr-o hotarare judecatoreasca s-a dispus inchiderea procedurii insolventei unei societati si radierea sa din registrul comertului. Se mai pot recupera ... (vezi toată discuția)
Neactivitate in procedura de insolventa mihaigiu mihaigiu Am fost Administrator de o Srl care in decembrie 2010 a fost deschisa procedura de insolventa voluntara. Considerand ca pana acum lichidatorul nu a vandut ... (vezi toată discuția)
Cerere in procedura insolventei alexa231980 alexa231980 buna ziua imi poate cineva explica cum se poate introduce o cerere de atragere a raspunderii membrilor organelor de conducere ( art. 138 din legea 85/2006) ... (vezi toată discuția)