Buna ziua. Va contactez in legatura cu o problema care ma macina destul de tare. Fiica mea a fost prinsa intr-un hypermarket consumand produse pe care nu le cantarise, nici platise, apoi aruncase ambalajul. A spus la inceput ca a consumat ceva, apoi a recunoscut ca a consumat altceva. A platit produsele si inca ceva, nu i-a fost facut niciun act. Nu o stiu facand lucruri de acest fel, insa sunt ingrijorata pentru viitorul ei. Este posibil sa i se intocmneasca dosar, cazier, sa primeasca vreo amenda? Nu este minora. Va rog, daca se poate un raspuns detaliat, deoarece sunt foarte ingrijorata. Va multumesc.
''furtul cu gura'' nu se pedepseste...asta daca discutam despre micile ''degustari'' de produse alimentare...
ramane ca tanara domnisoara se se cuminteasca altfel va risca sa i se faca dosar penal,,,
''furtul cu gura'' nu se pedepseste...asta daca discutam despre micile ''degustari'' de produse alimentare...
ramane ca tanara domnisoara se se cuminteasca altfel va risca sa i se faca dosar penal,,,
Ba da, "acest furt cu gura", cum l-ati denumit, se pedeseste. Care este diferenta intre a baga o ciocolata in buzunar si a manca una in magazin ca apoi sa se arunce ambalajul fara a fi platit produsul? De asemenea putem manca oricand la restaurant fara sa platim deoarece mancarea mancata si neplatita nu constituie infractiune de furt?
Asadar, consumul de produse in magazin si aruncarea ambalajului este furt. Totusi, nu veti vedea pe nimeni in instanta acuzat ca a mancat o ciocolata in magazin.
Daca in momentul in care fata a fost prinsa nu a fost chemata politia sunt slabe sanse sa mai pateasca ceva. In cel mai rau caz va primi o amenda administrativa, iar cazierul va ramane curat.
Hypermarket
mariuusss
Buna seara. Dupa program am intrat in hipermarketul unde lucram ca sa fac cumparaturi. Intre timp mi s-a facut pofta de ceva dulce si am consumat ceva in ... (vezi toată discuția)