Buna seara. Dupa program am intrat in hipermarketul unde lucram ca sa fac cumparaturi. Intre timp mi s-a facut pofta de ceva dulce si am consumat ceva in valoare de 4 lei. Daca tot am consumat produsul m-am gandit sa nu mai platesc ce consumasem asa ca am lasat ambalajul pe raft. Dupa ce am achitat cumparaturile am fost oprit de un agent de paza si dus la camera de interpelare unde am aratat tot ce aveam la mine. Mi s-a spus ca am fost filmat in timp ce am lasat ambalajele acolo. M-au pus sa dau o declaratie in scris ca am consumat acele produse si sa completez o cerere de demisie de comun acord. Ulterior am platit ce consumasem. Mentionez ca nu a fost chemata politia. Ceea ce as vrea sa stiu este daca mi se va trece ceva in cazier, daca voi primi ceva acte unde sa scrie ca am fost prins consumand alimente,daca voi primi prin posta ca va trebui sa platesc o amenda...ce se va intampla? iar legat de demisie...ce acte va trebui sa iau de la ei?multumesc
Daca voiau sa va acuze de ceva chemau politia. Se pare ca ati scapat doar cu demisia.
Cat despre ce acte trebuie sa primiti de la angajator: decizia de incetare a contractului individual de munca si carnetul de munca.