avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin - declaratie la politie, urmari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin - declaratie la politie, urmari

Astazi am fost la [editat] supermarket impreuna cu sora de 13 ani si prietena mea de 17,eu având 19. Ne-am facut cumparaturile si cand am ajuns la raftul de igiena am vazut un pachet de tampoane interne desfacut.Ce ne+a venit noua in gand ,sa golim pachetul cu tampoanele in poseta mea ,zis si facut!
Sora mea a pus cateva ob-uri in poseta mea cat si prietena mea .Am ajuns la casa,am platit,am iesit din magazin si ne-am dus la toaleta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat .Dar cand sa iesim din toaleta ,agentul de paza ne-a spus sa venim cu el si sa scoatem tot ce avem asupra noastra . Am scos absolut tot ,am si recunoscut fapta,am gresit ,asta e,a chemat politia ,agentul a luat declaratie prietenei mele ,iar sora mea de 13 ani nu a fost trasa la raspundere,eu am luat toata vina asupra mea ca sa nu existe discutii cu parintii mei in legatura cu fapta si cu parintii prietenei mele .Am platit ceea ce am sustras,am mers la politie,am semnat un proces verbal.Ce mi se va intampla dupa toate astea ? Mi se va intampla ceva rau,regretam fapta ,deoarece bani am avut ,am scris asta si in declaratia mea ,am si platit produsul si ca regret fapta ,dar sunt disperata,imi este frica deoarece nu am mai trecut niciodata peste asa ceva ,nu stim ce ni s-a intamplat,ce am avut ,nu stim.Dar mi-au spus ca nu ma va afecta niciunde,ca voi plati o amenda ,si asta e tot .Va rog sa imi spuneti ce mi se va intampla mai departe .Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Vorbim de un dosar penal,dar probabil nu se va incepe urmarirea penala impotriva dvs si veti primi o amenda administrativa avandu-se in vedere pericolul social redus.
Ma va afecta in viitor cand va trebuie sa merg la un loc de munca ? Va scrie in cazierul meu ?
Cazierul va fi patat .... cu rosu :))
In cazul unei amenzi administrative,nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket-amenda administrativa ellina ellina Am cateva intrebari. Anul trecut la inceputul anului am fost prinsa furand din supermarket, filmata se pare pe camerele video. Agentii de paza mi-au gasit ... (vezi toată discuția)
Furt supemarket - amenda administrativa bogdan_i_metro bogdan_i_metro Anul trecut in toamna, mai exact in noiembrie am fost prins in supermarket furand si mai exact un mouse wireless de vreo 120RON. Mi s-a facut un formular de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt din supermarket nclt nclt am patit una buna. ma aflam la casierie in supermarket unde tocmai am platit produsele. in momentul in care am pus portofelul in poseta a venit la mine agentul ... (vezi toată discuția)