avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din hypermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din hypermarket

Buna ziua. Va contactez in legatura cu o problema care ma macina destul de tare. Fiica mea a fost prinsa intr-un hypermarket consumand produse pe care nu le cantarise, nici platise, apoi aruncase ambalajul. A spus la inceput ca a consumat ceva, apoi a recunoscut ca a consumat altceva. A platit produsele si inca ceva, nu i-a fost facut niciun act. Nu o stiu facand lucruri de acest fel, insa sunt ingrijorata pentru viitorul ei. Este posibil sa i se intocmneasca dosar, cazier, sa primeasca vreo amenda? Nu este minora. Va rog, daca se poate un raspuns detaliat, deoarece sunt foarte ingrijorata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ion_iliescu , utilizator 15:02, 30 Octombrie 2011
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hypermarket mariuusss mariuusss Buna seara. Dupa program am intrat in hipermarketul unde lucram ca sa fac cumparaturi. Intre timp mi s-a facut pofta de ceva dulce si am consumat ceva in ... (vezi toată discuția)
Consum alimente magazin ContSters434388 ContSters434388 Buna ziua, Zilele trecute am fost intr-un magazin si am facut unele cumparaturi. Chestie unica, am consumat 2 produse (cornuri cu ciocolata) cu gandul ... (vezi toată discuția)
Sechestrat si lovit in supermarket windowsclock windowsclock buna ziua, azi 12 aprilie, in jurul orei 12:30 dupa amiaza ma aflam in Kaufland Constanta, am mancat in magazin un rulou cu mere in valoare de 1.79 RON si, din ... (vezi toată discuția)