avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare bunuri ale unei firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare bunuri ale unei firme

Buna ziua,

Daca lucrez la o firma ce are sediul in alt oras decat orasul in care imi desfasor activitatea la aceasta firma, sunt obligat sa restitui bunurile firmei (in speta o masina de serviciu) in orasul acesteia? Adica trebuie sa parcug 600 de km in conditiile in care, sa zicem, nu am bani sa ma intorc? Am fost instiintat prin e-mail ca daca in data de 31.10.2011 nu ma prezint la firma sa predau masina, o sa faca plangere penala - abuz de incredere.

Ce parere aveti despre abuzul de incredere in situatia prezentata? Mentionez ca nu se pune problema de a refuza predarea bunurilor, insa doresc sa fac aceasta predare in orasul in care ma aflu.
Cel mai recent răspuns: ileanamea , utilizator 18:11, 29 Octombrie 2011
Daca aveti ordin de serviciu va deplasati conform ordinului si aveti dreptul la compensarea cheltuielilor. In lipsa disponibilitatilor financiare, solicitati un avans spre decontare care sa acopere toate cheltuielile !
corect ar fi sa vi sa deconteze cheltuielile de drum daca sunt in interes de serviciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz concediere bobiro bobiro Am avut din partea firmei, pe timpul contractului, masina cu care mi-am desfasurat activitatea. Acum ea trebuie predata, problema e ca sediul nostru e in alta ... (vezi toată discuția)
Din motive obiective nu vreau să predau echipamentele la sediul firmei de la care mi-am dat demisia, ci de acasă. este abuz de încredere? vasilebt vasilebt Buna ziua, Urmare a demisiei la zi, in perioada de proba, au ramas la mine echipamentele din dotare: autoturism, laptop, telefon. Pentru ca sediul firmei la ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport andreeacrisss andreeacrisss Buna ziua. Sper sa nu va plictisesc cu urmatoarea speta: In anul 2012, am fost incadrata ca si cadru MAI in orasul X, aflat la 60 km de adresa de domiciliu. Am ... (vezi toată discuția)