Daca lucrez la o firma ce are sediul in alt oras decat orasul in care imi desfasor activitatea la aceasta firma, sunt obligat sa restitui bunurile firmei (in speta o masina de serviciu) in orasul acesteia? Adica trebuie sa parcug 600 de km in conditiile in care, sa zicem, nu am bani sa ma intorc? Am fost instiintat prin e-mail ca daca in data de 31.10.2011 nu ma prezint la firma sa predau masina, o sa faca plangere penala - abuz de incredere.
Ce parere aveti despre abuzul de incredere in situatia prezentata? Mentionez ca nu se pune problema de a refuza predarea bunurilor, insa doresc sa fac aceasta predare in orasul in care ma aflu.
Daca aveti ordin de serviciu va deplasati conform ordinului si aveti dreptul la compensarea cheltuielilor. In lipsa disponibilitatilor financiare, solicitati un avans spre decontare care sa acopere toate cheltuielile !
Preaviz concediere
bobiro
Am avut din partea firmei, pe timpul contractului, masina cu care mi-am desfasurat activitatea. Acum ea trebuie predata, problema e ca sediul nostru e in alta ... (vezi toată discuția)