La intrebarea mea, daca exista custodie comuna, domnul Alex Munteanu mi-a raspuns.
Alex_Munteanu a scris:
Da, se numeste legal . Este aplicabila de la 1 octombrie.
De teama de a deturna discutia de pe alt subiect, incep aici alta intrucat ma intereseaza enorm.
Sper sa imi fie cu iertare, daca gresesc.
Puteti detalia aici, va rog?
Pot cere asa ceva in instanta? Trebuie sa fie si tatal lor de acord sau i se poate impune?
Am pierdut custodia fiicelor mele de 4 ani din motive pe care nici acum nu le pot intelege si ma gandesc de atunci la o alternativa care sa imi permita cumva sa-mi pot vedea copiii, care sunt tinuti cu rea credinta departe de mine. as vrea din tot sufletul sa ma pot implica in cresterea si educatia lor.
D
e jumatate de an se tot amana procesul pentru obtinerea unui program de vizita definiv si, pe acest motiv, mi se interzice orice comunicare cu fiicele mele.
Marturisesc ca nici in acest program de vizita nu-mi pun mari sperante. Am avut, pe timpul procesului de divort, drept de vizita temporar, pe care fostul sot l-a ignorat. A trebuit sa solicit executarea silita, dar executorul nu si-a facut treaba, pretextand ca ar avea diferite probleme.
Imi pun mari sperante in impartirea custodiei. Sau mai curand ma agat de orice m-ar putea aduce aproape de copiii mei.
Va multumesc.