avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act donatie

vreau sa donez un teren agricol nepotelului mei baiatul fiicei mele,pt.ca aceasta sa nu-l vanda,ce acte trebuie sa fac si unde sa ma adresez
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:40, 29 Octombrie 2011
Apelati la un notar.
Mergeti la un notar alaturi de nepot si parintii lui. Aveti nevoie de actul de proprietate, actul de identitate.

Nepotul are nevoie de certificat de nastere/CI, CI-urile parintilor, certificatul de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie imobil helena76 helena76 Bunicii vor sa doneze unui nepot imobilul,in posesia caruia sa intre dupa moartea lor.Notarul a solicitat bunicilor copie dupa certificatul de nastere si carte ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate elmarian10 elmarian10 Buna seara. Doreasc sa va expun urmatoarea situatie: la decesul parintilor mei am mostenit un teren agricol de 4 hectare impreuna cu cei trei frati ai mei. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot ridica eu,de la Starea Civila,certificatul de nastere al nepotelului meu,nascut pe 18.10.2011. si ce acte ami ... (vezi toată discuția)