avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inregistrarea unui contract de munca fals si obtinere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inregistrarea unui contract de munca fals si obtinere de venituri

ce pot face daca in 2008 fostul sot a falsificat semnatura mea si mi-a inregistrat un contract de munca la firma la care era administrator acordandu-mi si un salariu de care nu am beneficiat niciodata. , asa cum rezulta din adeverinta de la Casa de Pensii ?
Cel mai recent răspuns: mariejean , utilizator 21:42, 29 Octombrie 2011
De cand ati divortat?
Fiind vorba de fals si delapidare, puteti face plangere penala la Parchet.

Atentie! Daca ati beneficiat cumva de pe urma contractului:asigurarii medicale, tratament, credite etc.... si nu ati spus nimic... atunci sunteti si dvs. complice.

In niciun caz nu puteti solicita nici salariu si nici partaj deoarece contractul este fraudulos.

Pe de alta parte, nu inteleg de ce a ales aceasta metoda de a scoate bani din firma. Este foarte costisitoare (impozite de aprox. 55%) cand existau alte metode perfect legale de a beneficia de aceeasi suma cu taxe mult mai mici.

Singura persoana care ar fi putut profita din acest aranjament ati fost dvs. In niciun caz fostul sot.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Albert Kurtyan, Consilier juridic
in 2009, dar abia anul asta am scos de la Casa de pensii veniturile realizate pentru procesul de partaj inca pe rol , pentru a arata veniturile .Atunci am vazut sumele suplimentare.
contractul de munca l-am vazut la ITM si nu are semnatura mea, in conditiile in care eram manager de proiect si el semnase cu firma la care lucram contracte de prestari de servicii nu m-as fi incurcat sa imi pierd locul de munca.
Nu stiu decat vag ce lucrari avea si nici ce venituri.
V-am intrebat cand ati divortat, pentru ca de la data inregistrarii contractului la ITM (2008) si pana la data divortului (2009) se presupune ca si dvs. ati beneficiat de acel salariu fantoma, precum si de asigurari, de vechime si alte beneficii, daca au fost platite darile si asigurarile la stat.
O eventuala reclamatie, s-ar putea sa fie sabie cu doua taisuri si sa nu iese prea bine aceasta incercare de razbunare.

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract vasile cel mare vasile cel mare O firma de salubritate a incheiat un contract cu noi, sot si sotie, proprietari ai unui apartament. Pe contract apare numai sotul, iar de semnat, a semnat ... (vezi toată discuția)
Daca infiintez pfa sau srl,am vechime in munca alice.elena60 alice.elena60 buna dimineata ! Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca infiintez o societate comerciala sub forma PFA sau SRL sau mai stiu eu ce...timpul in care desfasor ... (vezi toată discuția)
Cum poti scapa de calitatea de codebitor? ANDA2005 ANDA2005 Am contractat impreuna cu fostul sot un imprumut cu garantie ipotecara, eu avand calitatea de codebitor. In momentul de fata am divortat si suntem in cursul ... (vezi toată discuția)