Nu cred ca mi-ati inteles doleanta.Locul de munca unde mi-am desfasurat activitatea in perioada 1982-1990 a fost incadrat ca fiind loc cu ,conditii deosebite de munca fiind ca locatie unde vara era deosebit de cald si iarna deosebit de frig si deoarece angajatorul nu a putut oferi conditii normale de lucru l-a incadrat astfel dupa cum a inscris in cartea de munca si adeverinta privind grupa de munca, acte a caror inscrisuri intra sub incidenta codului penal art 288 si 289 ca fiind raspunzatori pentru aceasta.Nu vreau sa ma intelegeti gresit ca vreau eu neaparat dar de ce nu se respecta niste legi.Daca angajatorul impreuna cu cei de la inspectia muncii asa au hotarat asa sa fie.Eu cred ca lucrul in conditii deosebite nu trebuie sa tina neaparat de un nomenclator de meserii ci de conditiile in care lucrezi si care, mai nou, se stabilesc impreuna cu inspectia muncii. Va multumesc pentru intelegere si astept opinia d-voastra , ce pot sa fac in continuare si daca ar avea evantual vre-o influenta la recalcularea pensiei.
sincer dpdv. logic sunt perfect de acord cu dvs. ...insa nu pot spune acelasi lucru si despre succesul dvs. in instanta
~ final discuție ~