avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ca sa scape de executor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ca sa scape de executor

m-am judecat 2 ani cu cineva pt. nulitatea unui certificat de mostenitor, am castigat si fondul si recursul iar cand am mers cu executorul pt. cheltuieli de judecata ia vanduse inca din 2008 cu o chitanta de mana iar legal in instanta in 2011 exact in luna cand aveam recursul
Credeti ca se poate anula aceasta v-c care s-a efectuat in litigiu?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 23:34, 1 Noiembrie 2011
se poate insa aveti nevoie in continuare de rabdare si perseverenta...
Puteti solicita constarea nulitatii absolute a contr5actului pentru lipsa calitatii esentiale de proprietar
Inca de pe vremea romanilor exista o actiune specifica prin care sunt revocate astfel de acte savarsite in paguba debitorului insaa succesul acesteia depinde de mai multe lucruri intre care dovada ca cel care a cumparat era de rea credinta este esentiala.
Din ce ati scris mai sus banuiesc ca era vorba despre un bun imobil si ma intreb de ce nu era notat litigiul in CF?
Luati legatura cu un avocat si incercati o actiune pauliana.
Va sti el despre ce este vorba.
multumesc mult domnilor avocati
Am facut rost de copia contractului de v-c siacolo scrie asa X cumpara de la Y imobilul aflat in litigiu cu suma de ...
Credeti ca ma avantajeaza faptul ca s-a spcificat in contract ca imobilul se afla la momentul respectiv in litiugiu ?

Alte discuții în legătură

Pot cumpara un imobil pentru care s-au dispus masuri asiguratorii? nuti ciuflea nuti ciuflea buna ziua, va rog sa imi spuneti daca este vreo problema in a cumpara o casa pentru care s-au cerut masuri asiguratorii,pentru ca acest bun sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta contract? dandanaua dandanaua Printr-un inscris sub semnatura privata, cu martori, X imprumuta de la Y mii de euro si gajeaza cu apartamentul proprietatea sa si a sotului (bun ... (vezi toată discuția)
Vânzarea unui imobil aflat sub sechestru cik_l cik_l Buna seara, Un imobil pus sub sechestru de mine a fost vândut de către proprietar deși era înscris in cartea funciară ca nu este liber de ... (vezi toată discuția)