avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie casa

casa construita acum 12 ani cu cadastru am avut si cerere pt eliberare de autorizatie de constructie dar timpul a trecut si nu am facut nimik acum 7 ani am primit o amenda pt constructie fara acte s a anulat si acum am vrea sa facem si acte si as vrea un sfat cum ar trebui sa procedez


Pentru intrarea in legalitate, mergeti la Primarie, solicitati informatii privind intabularea unei constructii fara autorizatii de constructie, sens in care va trebui sa parcurgeti toate etapele necesare edificarii constructiei ca si cand aceasta urmeaza a fi construita. ;)
Aplicarea sanctiunii contraventionale este prescrisa, astfel incit puteti intocmi dosarul pentru obtinerea ulterioara a autorizatiei de contructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție fără autorizație. care este procedura de intrare în legalitate? ludo ludo Buna ziua, Scuze daca nu am ales forumul corespunzator, rog mediatorul sa-l dirijeze corect. O cunostinta , fara acces la internet, ar vrea sa stie cum ar ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie oanacris oanacris am construit o casa acum 10 ani am cadastru am avut si cerere pt eliberare de autorizatie de constructie dar timpul a trecut si nu am facut nimik acum 5 ... (vezi toată discuția)
Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)