Buna ziua tuturor.Joi am avut a doua infatisare la procesul penal,in care sant acuzat de contrabanda cu tigari si aderare la un grup infractional organizat.In dosar santem trimisi in judecata 9 persoane.Mentionez ca am stat pe arest preventiv 56 de zile si acum sant eliberat provizoriu sub control judiciar.
Acuma joi,6 dintre noi am mers pe recunoasterea rechizitoriului(desi nu e adevarat totul asa cum e mentionat in rechizitoriu),ca sa beneficiem de o reducere a pedepsei cu 1/3.Sper sa iau o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Sant la prima abatere,sant casatorit,am o fetita de 6 luni,am studii superioare,lucrez(am facut copii si le-am administrat la dosar)
Vreau sa aud pareri despre situatia asta...ce credeti ca se va intampla?
Buna seara tuturor.Am primit raspunsul de la apel...ghiciti....:))
Doi ani si sase luni pedeapsa cu suspendarea executarii sub control judiciar si perioada de incercare cinci ani si sase luni.
Sant foarte fericit ca in sfarsit a rasarit soarele si pe strada mea.
Va multumesc tuturor celor care m-ati sfatuit pe acest forum si vreau sa multumesc in special domnisoarei sau doamnei avocat ''adutescu'' care ma facut sa sper si sa cred.Multumesc!
Da.....una calda una rece.....
M-am bucurat foarte mult de decizia Curtii de Apel(nici o saptamana).A inceput stresul din nou!Cred ca clachez..Nu mai rezist!
Vreau sa va spun ca a facut recurs unul din inculpati si a doua zi a facut si DIICOT recurs.
Ne vom judeca la ICCJ.
Sa imi tineti pumniI!!!
Salut, ti-am zis ca la Curtea de Apel se schimba situatia... stai linistit diicot-ul oricum facea recurs... ei tot timpul fac asta .. stai linistit la tine asa ramane.. sunt foarte mici sansele sa se mai schimbe ceva in cazul tau la ICJ, stai linistit si iti urez bafta oricum
Accident rutier
liliana84
Buna seara
Sotul meu a avut un accident rutier anul trecut soldat cu moartea unui om si distrugerea partiala a unui gard.Ne-am inteles cu partile vatamate si ... (vezi toată discuția)