avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării obtinerea unui imprumut-ipoteca in Romania de un ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

obtinerea unui imprumut-ipoteca in Romania de un cetatea strain

Buna ziua,

Ma adresez dumneavoastra pentru a ma ajuta cu un raspuns in rezolvarea unei dileme: Se poate ca un cetatean strain, olandez, sa obtina un imprumut-ipoteca pentru un apartament/casa din Romania pentru mine (casa sa fie pe numele meu)? Mentionez ca imprumutul ar fi de pana la 30.000 euro pe o perioada de 10 ani. Daca se poate, as dori sa stiu si de ce acte ar avea nevoie.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 17:19, 30 Octombrie 2011
Doar daca cetateanul olandez are resedinta sau domiciliul in Romania. Lista de documente si eligibilitatea este stabilita de fiecare banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actele necesare pentru casatoria in romania a unui roman cu un cetatean strain marduc marduc buna seara ,ma numesc Marius si sunt din Galati,urmeaza sa ma casatoresc aici in Galati cu o persoana din Olanda cu cetatenie Olandeza. Va rog sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)
Credit pentru apartament cumpărat prin prima casă, neachitat integral aallynaa aallynaa Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Doresc sa cumpar un apartament cu credit ipotecar dar care este achizitionat prin \"prima casa\" si pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenire Haan D. Aniko Haan D. Aniko Un cetaten olandez si sotia au construit o casa in urma cu 25 ani in Romania. Casa este pe numele lor iar terenul pe numele unei cetatean român. Domnul a ... (vezi toată discuția)